Termeni și condiții

Termeni și Condiții

CHANGE ALL MARKETING este proprietatea COSTEA D. DANIELA-ELENA PFA, denumita in continuare CHANGE ALL MARKETING.

Utilizarea site-ului www.changeallmarketing.com (incluzand vizitarea si cumpararea produselor) implica acceptarea anumitor termeni si conditii de utilizare. Acesti termeni si conditii reprezinta un contract legal intre utilizator si CHANGE ALL MARKETING, de aceea se recomanda citirea cu atentie a paragrafelor urmatoare. Vizitarea sau cumpararea produselor de pe site-ul www.changeallmarketing.com implica in mod automat acceptarea acestor termeni si conditii. De asemenea, folosirea oricaror alte servicii curente sau viitoare furnizate de CHANGE ALL MARKETING implica acceptarea acelorasi termeni si conditii.

[ Comunicari electronice ] Utilizarea site-ului www.changeallmarketing.com (vizitare, cumparare de produse sau trimitere de e-mailuri) implica acceptarea comunicarii in mod electronic. Utilizatorul consimte sa primeasca comunicari pe cale electronica, fie prin e-mail, fie prin afisare pe site-ul www.changeallmarketing.com . Utilizatorul este de acord cu faptul ca toate comunicarile electronice satisfac aceleasi cerinte legale ca si comunicarile in scris.

[ Politica de confidentialitate ] CHANGE ALL MARKETING duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor.

CHANGE ALL MARKETING se angajaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti si sa le foloseasca numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii). CHANGE ALL MARKETING nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice) si nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

[ Copyright ] Tot continutul site-ului www.changeallmarketing.com (text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe si orice alte date) este proprietatea CHANGE ALL MARKETING si/sau a asociatilor, partenerilor si/sau furnizorilor sai si este protejat in conformitate cu Legea drepturilor de autor.

Graficele, emblema, antetul si imaginile de pe www.changeallmarketing.com nu pot fi folosite in legatura cu produse sau servicii care nu apartin CHANGE ALL MARKETING , intr-o maniera care sa creeze confuzie printre clienti sau care sa discrediteze CHANGE ALL MARKETING. 

[ Legaturi ] Vizitarea site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe www.changeallmarketing.comse face doar pe riscul utilizatorului, care va fi singurul responsabil de luarea masurilor ce se impun pentru evitarea virusilor sau a altor elemente distructive.

Posibilitatea de conectare si vizitare a altor site-uri, folosind site-ul www.changeallmarketing.com, nu implica faptul ca CHANGE ALL MARKETING este asociata sau afiliata, sau ca raspunde in vreun fel pentru materialele puse la dispozitie in orice mod pe aceste site-uri.

CHANGE ALL MARKETING nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.changeallmarketing.com, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

[ Accesul la site ] CHANGE ALL MARKETING garanteaza utilizatorului accesul limitat, in scop personal pe site-ul www.changeallmarketing.com si nu ii confera dreptul de a descarca, modifica total sau partial, reproduce total sau partial site-ul, fara acordul in scris al CHANGE ALL MARKETING . 

De asemenea, este interzisa folosirea link-urilor catre www.changeallmarketing.com prin care continutul acestuia apare deformat sau incomplet.

[ Descrierea produselor ] CHANGE ALL MARKETING si www.changeallmarketing.com incearca sa pastreze acuratetea informatiilor. Totusi, CHANGE ALL MARKETING nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este exact, complet, actualizat sau lipsit de erori si nu poate fi facuta responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost cumparate.

[ Plata cu cardul ] La plata cu cardul pe extransul de cont al cumparatorului va aparea tranzactia cu numele "COSTEA D. DANIELA-ELENA PFA".

[ Politica de retur ] Toate produsele noastre au garantia de 100% pe viata care spune ca daca tu crezi ca informatiile nu sunt potrivite pentru tine, ne scrii un e-mail la danielaecostea@gmail.com si iti vom restitui suma de bani integral si poti sa pastrezi si produsul.

[ Limitari ale responsabilitatii ] Site-ul www.changeallmarketing.com si materialele aferente sunt oferite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile", fara nici o garantie.

Societatea CHANGE ALL MARKETING nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea sau functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site, precum si folosirea lor pentru un anumit scop. Vizitatorii sunt de acord in mod expres cu faptul ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc.

CHANGE ALL MARKETING nu va fi facuta responsabila pentru nici un fel de pagube, de orice tip, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

CHANGE ALL MARKETING nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau mailurile expediate de www.changeallmarketing.com nu contin virusi sau alte componente daunatoare.

[ Dispute si conflicte. Drept aplicabil. Litigii ] Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.changeallmarketing.com si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea CHANGE ALL MARKETING . Pentru orice defect constatat in urma cumpararii unui produs de pe site-ul www.changeallmarketing.com, cumparatorul poate solicita cf. HG 665/1995 (Art. 5, 6) repararea sau inlocuirea produsului defect. Aceasta se va face in urma prezentarii produsului de catre cumparator si a constatarii de catre CHANGE ALL MARKETING a defectului reclamat.

[ Modificari ] CHANGE ALL MARKETING isi rezerva dreptul, la discretia sa, de a efectua schimbari in orice moment cu privire la continutul site-ului www.changeallmarketing.com, politica, conditiile si termenii de utilizare, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Utilizatorul www.changeallmarketing.com are obligatia de a verifica in mod regulat termenii si conditiile de utilizare. In cazul in care nu este de acord cu modificarile aduse acestora de catre CHANGE ALL MARKETING , va inceta utilizarea site-ului. Daca utilizatorul continua sa foloseasca site-ul, se considera ca este de acord cu modificarile efectuate.