Cine sunt și de ce îți scriu aceste rânduri?

Numele meu este Daniela Elena Costea și sunt pasionată de limba engleză, de călătorii, de afaceri online și marketing.

Pasiunea mea pentru engleză m-a ajutat să învăț diverse lucruri noi, interesante și utile din mediul online, care erau disponibile doar în această limbă.

Călătoriile pe care le-am făcut (și nu am de gând să mă opresc) sunt niște experiențe minunate, care mă ajută să cunosc mai bine lumea din jurul meu, dar și pe mine însămi.

Afacerile online sunt viitorul omenirii și tot mai mulți oameni încep sau se gândesc să înceapă o astfel de afacere, care are numeroase beneficii: libertatea de spațiu și timp, venituri controlabile, se poată începe la orice vârstă, afacerea este deschisă non-stop, libertatea de a alege clienții, partenerii și membrii echipei, și multe altele.

De ce mă pasionează marketingul? Sunt sigură că motivul principal este acela că am avut șansa incredibilă de a participa la programul THE ASK METHOD MASTERCLASS, creat și dezvoltat de Ryan Levesque, fiind și singura cursantă din România. Aici am învățat că un marketing corect și adevărat este centrat pe client, pe nevoile sau dorințele acestuia, iar cele două instrumente esențiale în orice activitate de marketing sunt chestionarele și sondajele.

Specialitatea mea sunt chestionarele și sondajele online și, în capacitatea mea de consultant în marketingul afacerilor online, ajut antreprenorii și/sau firmele să atragă și să fidelizeze clienții ideali prin intermediul utilizării acestor două instrumente.