Bună, numele meu este Daniela Elena Costea și sunt specialist în crearea și utilizarea chestionarelor și a sondajelor online.

Ofer servicii de consultanță în domeniul marketingului online antreprenorilor individuali și firmelor care își doresc să atragă și să fidelizeze clienții ideali pentru afacerea lor.

Sprijin și monitorizez persoanele interesate să folosească chestionarele și sondajele, aceste două instrumente de marketing deosebit de utile și importante în cadrul relației antreprenor-client, în special din perspectiva unei mai bune cunoașteri a dorințelor și nevoilor publicului țintă.

Consultanță în afaceri și marketing

Dă click pe butonul de mai jos și programează o sesiune cu mine pe Skype sau la telefon, în data și la ora care sunt cele mai convenabile pentru tine.


Sunt și o susținătoare înfocată a comunicării și dialogului între oameni, de aceea te invit să-mi spui mai multe despre afacerea ta în chestionarul de mai jos. Doar așa voi putea înțelege mai bine care sunt problemele, obstacolele sau nemulțumirile cu care te confrunți în acest moment.

Îți mulțumesc anticipat pentru disponibilitatea de a răspunde la întrebările din cadrul chestionarului!​