Programul online unic în România

Dedicat femeilor care doresc să cunoască succesul profesional 

Descoperă ce pasiuni și interese ai!

Stabilește obiective și fă planuri!

Învață ABC-ul afacerilor online!

Fă cunoștință cu succesul profesional!

Asigură-ți un trai lipsit de griji financiare!

DE LA PASIUNE LA AFACERE ONLINE  

Descoperă femeia de succes din tine

Este un program online de 10 săptămâni, disponibil ca

PROGRAM DE STUDIU INDIVIDUAL

Din postura de cursantă, vei beneficia de:

 •  5 module cu lecții în format audio-video
 • 9 fișe individuale de lucru
 • BONUS:
 • Acces la un grup privat pe Facebook- CLUBUL FEMEILOR DE SUCCES
 •  Transcrierea materialelor cuprinse în cele 5 module ca documente PDF

Cele 5 module din care este compus programul sunt:

Modulul 1: PARTEA INTRODUCTIVĂ

Modulul 2: PASIUNEA

Modulul 3: PLANUL

Modulul 4: PRIMII PAȘI

Modulul 5: PROGRESUL


Dacă te numeri printre acele femei ambițioase, muncitoare și serioase, dornice să cunoască succesul profesional, te invit să te înscrii în acest program online inedit în România.

Afacerile online sunt viitorul omenirii, așa că haide să ne alăturăm și noi pionierilor în acest domeniu.

 • - De ce să continuăm să lucrăm pentru altcineva, când putem deveni propriile noastre șefe?
 • - De ce să continuăm să lucrăm pentru altcineva, când putem deveni propriile noastre șefe?
 • - De ce să continuăm să lucrăm pentru altcineva, când putem deveni propriile noastre șefe?
 • - De ce să ne mulțumim cu un salariu fix, chiar dacă știm că facem o treabă bună la locul de muncă, atunci când putem câștiga direct proporțional cu talentele, abilitățile și eforturile noastre?
 • - De ce să fim nevoite să mergem la serviciu și să pierdem timp prețios cu tot ce înseamnă acest lucru, când putem să lucrăm din confortul propriei noastre locuințe?
 •  - De ce să fim stresate de ideea că poate vom fi concediate atunci când îmbătrânim, dacă putem lucra de pe un laptop sau un alt dispozitiv mobil care nu ține cont de vârstă?
 • - De ce să câștigăm bani doar atunci când lucrăm efectiv și să nu fim plătite dacă ne îmbolnăvim sau vrem să ne luăm un concediu mai lung, când putem să ne creăm surse de venit pasiv, care să ne asigure câștiguri financiare stabile și constante?
 • - De ce să fim nevoite să lucrăm într-un mediu care nu ne este neapărat benefic, dacă putem să ne alegem singure clienții, echipa de lucru și colaboratorii?
 • - De ce să ne conformăm unui program rigid, stabilit de alții, dacă putem să ne facem singure programul, în funcție de ritmul nostru biologic, de nevoile și obiectivele noastre?

Întrebări frecvente

Î: Cui îi este adresat acest program?

R: „DE LA PASIUNE LA AFACERE ONLINE: Descoperă femeia de succes din tine” este un program online dedicat ție, dacă îţi doreşti să începi o afacere online bazată pe pasiunile, interesele și talentele tale.

Î: Cât durează programul?

R: Acest program de studiu individual durează 10 săptămâni.

Î: Cum se desfășoară?

R: Fiind un program online, toate activitățile se desfășoară în mediul virtual, deci nu trebuie să fii prezentă fizic într-un anumit loc. Poți accesa toate materialele și poți fi activă în grupul nostru de Facebook de acasă, din concediu sau de oriunde te-ai afla într-un anumit moment.

Î: Cât de des voi primi materiale noi?

R: În fiecare săptămână, vei primi prin email câte un material nou: înregistrări audio-video și fișele individuale de lucru corespunzătoare temei curente. 

Î: Unde trebuie să trimit rezolvarea fișelor individuale de lucru?

R: Păstrezi toate documentele în calculatorul tău,dar te invit să postezi întrebări sau nelămuriri în grupul privat de pe Facebook.

Î: De ce nu aș putea găsi toate informațiile pe internet sau din cărți, fără să fiu nevoită să plătesc?

R: Să cauți informații pe internet sau să citești o carte sunt activități utile și folositoare, dar nimic nu se compară cu participarea la un program unde poți interacționa cu mine, în postura de mentor și prietenă a ta. În plus, vei beneficia de suport și feedback din partea celorlalte cursante.

Î: Oare este momentul potrivit să încep un astfel de program?

R: Dacă tot aștepți momentul potrivit ca să pornești pe calea succesului profesional, este foarte probabil ca acest moment să nu vină NICIODATĂ. Gândește-te că timpul trece oricum, indiferent dacă participi la acest program sau nu. Dar unde vei fi peste 6 luni sau un an? Vei fi capabilă să planifici sau chiar să începi deja propria ta afacere online? Sau vei fi într-o situație similară cu cea din prezent?

Î: Care este prețul programului?

R: Prețul acestui program unic în România este de 190 RON.

Î: Cum plătesc dacă doresc să mă înscriu?

R: Poți plăti automat cu cardul sau prin transfer bancar, atunci când dai click pe oricare dintre butoanele ÎNSCRIE-TE ACUM! sau ÎNSCRIE-TE AICI! Tranzacțiile se pot face în RON, EUR sau USD.


PROGRAM DE STUDIU INDIVIDUAL 

 • 5 module cu prezentări audio-video și fișe de lucru
 • Transcrierea textelor lecțiilor în format PDF
 • Acces la grupul privat CLUBUL FEMEILOR DE SUCCES pe Facebook

190 RON

Asigurăm protecția datelor.

  • Ascultă, vizionează și citește materialele incluse în program, rezolvă toate sarcinile de individuale de lucru și participă activ la discuțiile din cadrul grupului.
  • Dacă totuși nu reușești să obții rezultatele așteptate, scrie-mi un email sau sună-mă, ca să stabilim un program de lucru personalizat, conform nevoilor și dorințelor tale,
  • Mai ai și alte întrebări? Te invit să-mi scrii pe adresa danielaecostea@gmail.com

Ce spun participantele la grupul de testare:

„Am învățat multe lucruri ce mi-au trezit un mare interes în a avea un viitor mai bun. Faptul că am participat la acest program m-a ajutat să îmi dau seama că se poate mai mult decât o viață monotonă. Sfaturile primite m-au ajutat să privesc lucruri dintr-o altă perspectivă. "
LAURA GEORGIANA FECHETE Roman- Studentă
„Participarea la acest program mi-a deschis perspective noi în privința dezvoltării mele profesionale. Am înțeles că nu trebuie să rămân într-un loc de muncă care nu-mi mai aduce zâmbetul pe buze și că întotdeauna există și alte variante mai bune. "
ADINA MARIA RUDOLF Reșița- Profesor
„Am realizat pentru a mia oară că, fără o planificare, planifici să eșuezi și că Vision Board-ul pe care l-am făcut aș vrea să fie primul lucru pe care să-l vad dimineața, pentru că e motivant cu siguranță. Dar nu l-am afișat nici acum. Amânarea...e ca o scuză. Grupul de suport contează și asta e bine de reținut pentru cine are urechi să audă. Deci mult succes și sper să ne mai auzim! Mulțumesc!"
MARINELA CHELARIU Buhuși- Logoped, consilier școlar
„Pot să spun că, de când am început să particip la program, am realizat că întotdeauna există o alternativă și că niciodată nu e prea târziu să începi ceva nou, să îți descoperi și să îți pui în valoare pasiunile și să dezvolți o afacere făcând ceea ce îți place. Am câștigat încredere și am învățat că nu trebuie să mă tem de o eventuală pierdere a actualului serviciu, pentru că puterea stă în noi înșine și în determinarea de a realiza ceva din ceea ce ne pasionează, iar pasiunea poate face ca totul să ni se pară mai ușor. Să știi că cineva îți este alături pentru a te îndruma și a te susține este formidabil. Îți mulțumesc! 
MARIA  Județul Sibiu- Funcționar public


PROGRAM DE STUDIU INDIVIDUAL

190 RON 

„Dacă crezi că poți sau dacă crezi că nu poți, ai dreptate în ambele cazuri.”- HENRY FORD